2014-12-10

Ke-Ke Keskiviikko!

Huhhei! JOULUmarkkinakausi taas takana. Melkein kaikki työt myyty. Nyt sitten koruissa vielä jouluale! Ensi vuoden puolella tilaan taas uusia koruja lisää, hiukan kevään uutuuksia.. Mutta nyt on koruja mennyt niin paljon, ettei ole kuin yksittäisiä pareja. Käy kurkkaamassa facebookissa =)

Tässä linkki: https://www.facebook.com/Ruusutarha/photos/a.698027773573832.1073741876.564809083562369/804184762958132/?type=1&theater

Itse täällä tein vuoden viimeisen tilauksen, ja näin ollen nyt on aikaa ylläripylläri sairastaa! =D
No teinhän minä vuoden töitäkin putkeen, joten kai se kuuluu tähän että kun stressi lakkaa, niin sitten pöpöt puskee läpi.

No teinhän minä muutakin tässä kuussa, hankin itselleni myös toisenkin työpaikan, ryhdyin henkilökohtaiseksi avustajaksi. Ja työpaikankin sain tosi nopeasti, kunhan vain hain. Olen kyllä siitäkin niin kiitollinen. Mutta hain lisätyön, kun kaipasin hiukan poispääsyä kotoa - kun työhuone on täällä. Jotenkin sitä ihminen juuttuu siihen ympäristöönsä - jos on taipumusta juuttumiseen :D kuten minulla. Ja onhan se rahakin tietty tervetullutta, vaikka rikastumaan en pääse uudessa työssäni. Mutta en olisi työhön hakenut jos odotukset olisi sitä luokkaa.

Sitä paitsi tämä on minun unelmatyö ollut jo muutaman vuoden, nyt sitten rohkaisin itseni siihen mukaan! Niin paljon nautin, kun voin oikeasti olla hyödyksi sellaiselle, joka oikeasti tarvitsee sitä apua arjessa, kun ei se ole niin itsestäänselvä asia.. moni vaan ei ymmärrä sitä. Joillekin se tuntuu olevan joskus ihan liiankin helppoa. Itse tiedän siitä, kun sairastan selänrappeutumista, ja aina se arki ei mene niin kuin toivoo, joskus kun ahertaa liikaa, saattaa seuraavana päivänä se liikkuminen olla työntakana jo itsessään..

Tsemppiä kaikille muillekin joilla on tällaisia ikäviä sairauksia! Koetetaan jaksaa niiden kanssa, huumori yleensä pelastaa huononkin päivän!

- sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti