2015-03-22

MUUTOKSIA

Jotain piti poistaa listalta, näin ollen tulin siihen tulokseen että lopetan T áide Living korujen myynnin, tai mainostamisen, kuten itse sitä kuvailen. Sekin valitettavasti vei monta tuntia päivästä. 
Korut kun ei olleet ihan niin uniikkeja kuin kuvittelin joten päätin panostaa Ruusutarhaan ja Ruusutarhan maahantuotuihin koruihin, sekä Sulkasatoon, jota teen ruusutarhan kukkien lisäksi. Sulkasato sisältää uniikkeja hiuskoruja, joita teen aina kun löytyy sopiva rakonen. 

Nyt tässä 2 viikon sairastelun aikana olen näitä asioita pohtinut, kun on kaksi arkiduunia, on yritys, sekä koti. Miestä ja koiria unohtamatta.. siinä on aika paljon niitä asioita joita ei sovi unohtaa. Siksi jostain piti luopua, ja mieluummin sitä panostaa sitten sellaiseen mikä on rakas, kuten ruusutarha on minulle. Siksi innostuinkin perustamaan verkkokaupan, sen sijaan, että mainostaisin koruja täällä tai facebookissa, eli siirrän pikkuhiljaa kaikki korut verkkokauppaan ja sieltä sitten niitä saa ostella. Verkkokauppaan vien myös häätuotteet, ja jossain vaiheessa myös jotakin muuta, katsotaan miten saan homman rullaamaan. Myös koruvalikoimaan tulee muutosta ja määrät tulevat kasvamaan. Eli kannattaa tutustua sivuun ja seurailla tapahtumia. 


Kysykää ihmeessä valikoimasta, tms. jos mielessä on jotain tiettyä mitä toivoisitte löytävänne verkkokaupasta, niin voin katsoa josko löydän. Ja kaikkea saa kysyä, vastaan parhaimpani mukaan, ja koska itsekin vasta opettelen, niin voidaan sitten yhdessä ihmetellä =) 

t. sanna
Oikein ihanaa viikon viimeistä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti