2014-07-03

Little sister - pieni kimppu & suuri työ




Hei, 


Useamman kerran tässä on kysyttykin, että teenkö neilikkaa. Kyllähän minä sitä teen, mutta ei vaan ole sattunut olemaan tilauksia niin paljon neilikasta, että olisin saanut niistä kunnon kuvamateriaalia. Mutta ajattelin nyt että teen pienen mallikimpun, josta sitten sainkin aikaiseksi niin siron, että 
nimeksi tuli: 


LITTLE SISTER


Little sister on nyt sitten mallikimppu, eli tätä samaa mallia ja kokoa pystyy tuohon hintaan minulta tilaamaan. Toki väreistä voidaan aina sopia, mutta malli tulee olemaan tuo. Samoin koko. Tietysti kuten ennenkin niin jatkossakin tulen suunnittelemaan kimppuja toiveiden mukaan. Mutta silloin hinnat määräytyy täysin sen mukaan mitä siihen menee ja kuinka paljon. 

Aina pitää kuitenkin tilausta tehdessä muistaa se, että teen näitä käsityönä. Ja näihin kuluu rutkasti aikaa ja rahaa. Materiaalit ovat hyvin kalliita, vaikka niitä käyttäisi kuinka vähän. Näin ollen suurempana tuo sama kimppu on hiukan kalliimpi, mutta se pitää sitten sopia erikseen ja laskeskella kuluja ja työmäärää.

Pelkän kimpun tekemiseen minulta menee aikaa n. 3h 
Ja siihen kun laskee materiaalit ja alv. Mukaan niin usein siinä itsekin ihmettelee että mistä minä palkan itselleni maksan. Mutta tällaista tämä käsityöläisen elämä on. 

Usein minulta pyydetäänkin alennusta, ja siihen kyllä joudun joka kerta kommentoimaan samaan malliin, että tekisitkö siinä muutaman euron tuntipalkalla töitä ? 
Valitettavan usein joudun samaan tilanteeseen. 


Little Sister


Tämä kuvassa esiintyvä kimppu on myynnissä, myyn sen hintaan 57 euroa, postikuluineen. Olkoot näin ollen vaikka nyt joku tarjouskimppu :D Mutta tosiasiassa tilanne on se, että toistaiseksi minulla ei ole mahdollisuutta jemmata sitä mihinkään, kun elelen täällä muuttolaatikoiden seassa, työhuonettomana.. Toistaiseksi. 

Terkkusin Sanna

www.facebook.com/ruusutarha




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti