2014-08-27

2014 syksy

Hei, 


Olen tässä pisin vuotta hokenut samaa, tilatkaa ajoissa. Ja näin ollen viesti alkaa menemään perille, mulla on mukavasti kertynyt tilauksia joita saan tehdä jo nyt syksyllä pois, vaikka häät ovatkin vasta ensi vuoden puolella. Ihanaa tässä on se, että kun olen oppinut huomaamaan että niitä tilauksia tulee ripottaen eli vaikka välillä tuntuu että olisikin hiljaisempaa ja aikaa olisi tehdä vaikka mitä, niin hyvin se aika aina katoaa =)

Se mikä siinä on mukavaa, että saa jo nyt tehdä niitä ensi kesän tilauksia, on se, että tosiaan niitä tilauksia tulee tosiaan koko ajan. Alkukesä ja loppukesä on sitä sesonkiaikaa jolloin niitä tilauksia tulee lyhyellä varoitusajalla ja useammin enemmän, mutta näin kun niitä tekee pisin vuotta, niin pystyy välillä tekemään toista työtä myös. Ja saa hiukan tasannettua tilaussumaa.

Olenkin nyt ilmoittanut että 1viikon varoituksella en kerkiä tekemään, kun jonossa on niin paljon ihania tilaajia... mitä erikoisimmilla ajatuksilla ja ehdotuksilla, siihenkin menee se oma aikansa. =)

Tällä blogilla on lukijansa, mutta seuraajia ei ole vielä tullut, nyt olisi hyvä aika klikata itsensä seuraajaksi, sillä syksyn edetessä järjestän kilpailun. Jonka ehtona on blogin "jäsenyys", palkinto tulee olemaan jouluiseen sisustukseen sopiva, siitä voi olla iloa itselleen tai vaikka kaverille lahjan muodossa..

Syksy menee siis suunnitellessa uusia erilaisia hääkimppuja, ja sitten tietenkin hiukan jotain pitää tehdä joulumyyntiin. Niin eli tosiaan työntäyteinen syksy on minulla..

Mukavaa loppuviikkoa,

Sanna




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti