2014-10-07

Tiistaita...

Tänään juuri mieheni kanssa suunniteltiin pihakuusen valaistusta talveksi, meillä on siis pihalla sellainen vajaa 10 metrin istutettu kuusi, joka on pihan kaunistus, kun muu piha on vielä hiukan projektina....

Valoideoita tässä metsästäessä vastaan tuli toinen aika hauskanen vinkkilöytö jonka sitten ajattelin tännekin jakaa, ja mikseipä ihan kokeiluun asti omaan kotiin, eli HULAHOOPvalo.

Tässä taas ei tarvitse mitään kummia, eli hulahula rengas jostain lasten leluosastolta, ellei kotoa löydy, ja sitten vaan kuumaliimalla siiihen pitsit ja pitsillä myös n. 6 kohtaa nauhat kattoa kohden solmuun ja sitten vaan valonauhaa/ rullaamaan renkaan ympärille, ja kuten huomaat tuosta, niin se saisin olla sellaista haarautuvaa sorttia, niin laskeutuu kauniisti. Tää olisi kyllä hieno häissä, mutta kyllä tämä olisi kaunis myös parvekkeella, tai miksei vaikka ihan olohuoneen katossa, kyllä mun mielestä ihan kokeilun arvoinen idea.

Jos joku nyt tekee tämän, niin olisi kiva saada hiukan kuvia tänne vaikka kommenttikenttään liitettynä.. Tuohon voisi lisäksi vaikka kiinnittää höyheniä, silkkimuraattia, tai miksei vaikka joitain oksia, tai sitten jopa havua, jos ulos laittaa..

Leppoista viikon alkua!
- sanna



Muistakaa vielä LUOVA LOKAKUU! 


Hyvä aika osallistua.., =) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti