2015-01-19

Hortensiaa kimpussa.



Hei, 

Tein mallikimpun, joka lähti häämessuja kiertämään.
Sen saattaa siis tavata jossain... 
mm. Turussa 14.2.2015

Kuvan kimpussa on käytetty ehkä yhtä haastavinta kukkaa mitä teen, eli hortensiaa. Hortensia itsessään ei ole hankala tehdä, sillä olen siihen kehitellyt oman tapani. Mutta ajallisesti tämä on hitain kukka työstää, siitä johtuen hinta on sen mukainen. 

Tykkään hortensiasta ihan mielettömästi, tämä minun suunnittelema hortensia on kaunis ihan sellaisenaan, mutta tosiaan sen saaminen kimppuun asti vaatii minulta useita työtunteja. Eli mikään pikkujuttu ei ole kyseessä. 

Tähän mallikimppuun tein mahtipontiset lehdet pohjalle, joita sitten taivuttelin hiukan, lisäksi kimppuun on rakennettu iso avoin ruusu, joka hiukan pilkottaa kuvasta. Sekä hortenssian tein valkoisena, sekä vihreänä. Lisäksi laitoin kimppuun jotakuinkin 8 ruusun nuppua, jotka on avautumassa. Näiden lisäksi tein heinää paperista myöskin, jota sitten sujauttelin ja taittelin kimppuun mukaan. 
Varressa käytin pehmustetta, sekä sen päälle kiinnitin nauhaa, ja vielä toisenkin nauhan kiinnitin pinnalle ristikkäin. Mitään suurta rusettia en lähtenyt tähän tekemään, koska itse kimpussa on paljon erillaista pintaa, joten en halunnut tehdä mitään sekametelisoppaa kimpusta, vaikka itse sisältö onkin poikkeuksellisen monipuolinen jo nyt. 
Ja värimaailma on tosiaan vihreä-valkoinen, kevääseen sopivat sävyt. 

Tähän sopisi vielä oikein hyvin samantyylinen viehe miehelle.. 
Kuvan kimpun halkaisija on n. 20 cm. Eli sellainen tosi näppärän kokoinen, kun ottaa huomioon että korkeuttakin löytyy tästä kimpusta. 
Kimppu kulkee nimellä: GreenDream.


  Mallikimppu 2015
Kuvassa olevan kimpun hinta 147 eur. 
(sis. alv 24%)

Samantyylinen kimppu, jossa on suurin osa hortensiaa
maksaa alkaen 80 eur. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti