2016-01-20

TERAPIAA, kukapa sitä ei kaipaisi..

Terapiaa kaipaa aina, se on sitä ystävän kanssa puhumista kaikista maailman asioista, jopa hieman turhistakin. Mutta se toimii. Terapiaa on myös kulkea metsässä, meren rannalla, istua ongella.
Terapian ei tarvitse olla kallista, sellaista jossa istutaan valkoisessa huoneessa, kuunnellaan kuinka se täti raaputtaa sitä kynää muistivihkoon, nyökkäilee ja myhisee. Kaikille se ei sovi, toiset etsii terapiaa ympäriltään, luonnosta.

Pääasia että se hyvän luominen joka antaa hyvän vapauttavan olon, että se tepsii stressiin tai murheisiin. Yleensähän se on sitä että puhuu asioista. Minulle terapiaa on kuitenkin se kukkien teko, istun työhuoneessa hiljaa ja mietin tilausta, tilaajan tarvetta ja sitä mihin kukkia oikein teen. Maalatessani kukkia unohdan kaiken muun, unohdan ajan, unohdan kiireen, unohdan seuraavan päivän asiat. Joskus olen niin syvissä mietteissä että unohdan syödä =)

Tästä syystä halusin Ruusutarhaan jotain ihanaa aromaattista, tuoksuja, terapiaa, esteettisesti kaunista. Siksi otin myyntiin aromaterapia korun. No tässä sitä olisi, hieman tätä kaikkea. Koru on kaunis, siinä on hyvin yksinkertainen idea, sen sisällä on luonnonmukainen laavakivi, hiottu, jonka kastamalla eteeriseen öljyyn saat ripauksen hyvää oloa päivään. Riippuen öljystä, voit saada arkeesi energiaa, keskittymistä, rentoutta tai muuta tarpeellista tunnetilaa.

Korun materiaali on hopea ja platina. Korua on saatavana https://ruusutarha.bellapuoti.com/

Toistaiseksi siellä on yksi malli tarjolla, joissa kivien värit on sininen ja valkoinen, mitkä on mielestäni talven värejä. Tilaan koruja lisää tässä lähiaikoina. Alla on myös kuva muista malleista, jos sinulla herää niihin kiinnostus, niin laita viestiä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti