2016-01-18

Tilauksesta sydänkimppu häihin..

Asiakkaan toiveen mukaan toteutettu hääkimppu, joka on tehty sydämen muotoon. Toiveena oli saada keskelle iso punainen ruusu, ja sivuille valkoiset, hieman pienemmät kukat. Lisäksi ehdotin kimppuun myös valkoisia nuppuja, sekä luonnollisesti kimpussa oli punaista nuppua, punainen haluttiin pääväriksi. Varteen sidoin punaista satiininauhaa, joka oli pitkälti samaa sävyä, kuin kukat.

Kimpun lisäksi tein samaan tilaukseen vieheen miehelle, johon tuli samaan teemaan yksi punainen ruusu ja rinnalle kaksi valkoista nuppua. Hain vieheeseen myös samaa sydämmen muotoa, jonka toteutin sitten paperinarun avulla,

Kimpun hinta on 140 euroa ruusuilla, joita voi valita oman maun mukaan sopivan määrän, mutta on myös toteutettavissa muilla kukilla, hinta määräytyy käytettävien kukkien mukaan, ja hieman siitä, miten työlläs kimppu on. Leveimmästä kohtaa kimpun halkaisija on n. 24 cm. Eli sellainen kohtuullisen sopiva koko keskimittaiselle naiselle.

Värimaailma on aina asiakkaan mukaan tehty, eli kukat saa oman teemavärin mukaan tilata. Siitä ei koidu lisäkustannuksia.
Psst. Nyt on mahdollisuus liittyä Ruusutarhan korut - ryhmään facebookissa, saat parhaimmat alennukset, ja ensitietoa tulevista tuotteista. Ja ryhmässä on mahdollista tehdä ennakkotilauksia. 

Tuotevalikoimiin kuuluu: Korut, korutuotteet, askartelu-ja taidetarvikkeet!!
Valikoima karttuu vuoden 2016 aikana..