2016-06-27

Elinan toivekimppu häihin....

Pienen paussin jälkeen taas täällä päivittämässä kukkauutisia. 
Olen hiukan hidastanut tahtia tämän raskauden vuoksi, koska työasento ei ole se parhain. 
Mutta pikkuhiljaa aina jotain uutta tulee..

Tällä kertaa Elinan toiveena oli ajatukseltaan samanlainen kimppu, mikä Karita Tykällä oli häissään, sellainen jossa roikkuu lilljoja vapaasti. Tietysti jouduin hiukan hillitsemään kimpun pituutta, koska morsian on lyhyt, eli ihan ei samanlaista kimppua tehty. Myös piti huomioida budjetti, sillä liljoista tehtynä, kimpun hinta olisi ollut huima koska pitkään roikkuvaan kimppuun niitä olisi mennyt aika lailla. Joten päädyimme yhteistuumin hiukan lyhyempään malliin, jossa oli lisäksi paljon vihreää ja 12 avointa kukkaa. 
Elina toivoikin että kimppu olisi mahdollisimman luonnollinen, joten maalasin sitten kukkia vielä yksitellen tarkemmin. Pituutta kimpulle tuli noin 55 cm, ja on siinä mielessä ihan kiva, että paperinen kimppu, ei paina yhtään mitään, eli tätä jaksaa kantaa. Kimppu asetetaan kyynärtaipeeseen ja pitkän varren ansiosta, sen toinen pää yltää yli sormien, joten toinen käsi jää vapaaksi vaikka sulhaselle....

Kuvan kimppu on hinnaltaan 164,90, siihen lisäksi postikulut päälle. 
Tällä kertaa sulhanen ei halunnut omaa viehe-kukkaansa, joten noudatimme hänen toivettaan asiassa. 

Koska jään äitiyslomalle elokuun lopussa, niin tarjoan vielä muutamalle ekalle tammikuuhun erikoistarjousta, mutta se tarkoittaa ripeästi toimimista, sillä yksi tilaus on jo varattu. Riittää että hiukan tiedät mitä haluat, eli koko tilausta ei tarvitse heti tietää. Mutta aavistus olisi hyvä, joulukuussa sitten haastattelen tarkemmin tilauksen toiveista. 

Heinä-elokuussa on vielä tilaa, jos haluaa kukkia syksylle. 
29.8.-16 - 2.1.-17 en tee kukkia.