2014-09-16

Missä postipoika viipyy ?

Täällä niin innokkaana odotan uusia koruja, joita olen tilannut. 
Ne tulee tuolta merten takaa, joten hiukan kärsivällisyyttä pitää olla mukana, mutta kun en malta. 

Tilailin muitakin juttuja samalla, kun taisin taas hiukan innostua. On se ihanaa se nettishoppailu, kun ei tarvitse kotoa poistua. Saa juua kaffetta ihan rauhassa, villasukkiin pukeutuneena ja välillä kurkkia pihalle että onko ne koirat siellä vielä.


Tässä hiukan maistiaisia joita ainakin tilailin, Alimmaista ranneketta en toistaiseksi ainakaan enää saa, joten niitä on vain muutama. Pöh. Olinpa hölmö kun en tilannut enemmän. Hintoja en vielä osaa sanoa, pitää tarkistaa kun korut tulee.. Mutta tässä siis pari kuvaa. 


Psst. Kuvat ovat lainattuja.



Näiden korujen lisäksi tilasin myös sormettomia pitsihansikkaita häihin. Sekä koirille hiukan valoja. Toinen oli sellainen mikä laitetaan kaulalle, ja toinen sellainen kaulapantaan kiinnitettävä.. 
Valoa pimeyteen..Niin ja muutama tiara on myös tulossa, hintoja ilmoittelen kunhan tosiaan ovat tänne Kirjalaan saapuneet! 

Nyt tämä kirjoittelija menee unille, tai huomisesta tulee väsynyt. Huomenna olisi taas tilausta vielä hiukan tehtävänä ja sitten lähetän sen asiakkaalle. Laitan siitä sitten taas kuvaa. 
Ja minut löytää kukkien kanssa myös: www.facebook.com/ruusutarha

Hyvää Yötä ja Ihanaa Aamua! 

- Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti