2015-07-09

TILAUSKUKKIA....




Tilauskukkana tällä kertaa Ella- hääkimppua, myös heittokimppuna, sekä vieheenä ja rannekukkana.Toiveena valkoinen, ripaus mustaa, sekä vihreitä alalehtiä. Tällaisia niistä nyt sitten tuli. Helmet tuo kukkiin luksusta, ilman helmiä ne olisi olleet jotenkin paljaanoloiset, varsinkin kun puhutaan häistä, jolloin niissä saa olla jotain pientä koristetta..

Nyt annankin vinkin, Tämä kimppu ilman vartta, kuin suurena kukkana, sopii erinomaisesti juhlapöytään, hääkoristeluun, tai sitten ihan vaan kotiin,... joko tällaisena, tai sitten korokkeelle. Tai vaikka jalalliseen lasimaljaan. Halkaisijan voit päättää ihan itse, teen toiveen mukaan, sama koskee värimaailmaa. Rannekukassa ja vieheessä kukan hinta vain 10 eur. Mutta siitä ylöspäin kasvaa hinta, ihan johtuen siitä että tässä on hiukan puuhaa, yhteen pikkuiseen kukkaan menee n. 1,5 uunipellillistä lehtiä, siinä on aikamoinen kiinnittäminen ja maalaaminen.

Tästä kukasta voi tehdä vaikka sellaisen arkisen kimpun, ilman nauhoja, jonka voi antaa vaikka kaverille tuliaisena, tai lahjaksi. Halutessa teen myös suoraan jalustaan, jos sulla on jokin mihin haluaisit kukan. Tässä ei ole kokorajoitetta...

- Sanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti