2016-01-03

Oikein hyvää Tammikuuta jokaiselle...

Näin ne vuodet vaan kiirehtii, nyt ollaan sitten taas työn äärellä aloittamassa vuoden 2016 tilauksia, ja näin ollen jos haluat kukkia, niin suosittelen tekemään tilauksia pikapikaa. Tammikuu ja helmikuu on nyt sitten heti sellaisia kuukausia joihin en enää ota tilauksia, enkä sairaslomani vuoksi tee myöskään helmikuussa kukkia, joten jos maaliskuulle haluat kukkia, niin varaa ne nyt, ja mielellään niin että saan tekoaikaa n. 1 viikko, eli jos haluat ne esim. 5.3, niin laske siihen viikko eteen. Niin sitten voin onnistua tekemään. Mutta muutoin olisin kiitollinen sellaisista min. 1 kk tilausajasta ennen tarvittavaa ajankohtaa. Sekä jos haluat valmistuvalle onnitteluun yksittäiskukkia, niin nekin saisi tilata sitten ajoissa!

Facebookkiin kerkesin jo hinnastoa laittamaan, joten käy siellä kurkkaamassa, tännekin teen samat muutokset. Joten ne näkyy sitten täälläkin tässä jossain vaiheessa, hieman aikaa vievää puuhaa, joten ihan heti en ennätä.

Myös uusia koruja taas tilasin, eli hieman uusia pohjia tulossa, ja niihin ihania nappeja, muutamaa samaa mallia myös ja kuten aiemminkin olen maininnut, niin niitä pääsee sitten jossain vaiheessa tammikuuta katselemaan verkkokauppaan. Hiukan uutta korumalliakin löytyi, ja sitäkin siis tulossa.

Niin ja tässä vuoden aikana, tulen lisäämään myyntiin myös taidetarvikkeita, suteja esimerkiksi. Sekä askartelutarvikkeita, koruihin osia, mm. helmiä jne. Mutta ilmoittelen niistä sitten erikseen. Niin ja hyvään hintaan tietystikin. Lähinnä sellainen ajatus, eli saan samalla sitten itsellekin materiaaleja hankittua, ja sitten myös tekin saatte.. Siihen palailen tässä jossain välissä, keväällä.

Mutta nyt taas hiukan työnpariin, ja oikein ihanaa viikon viimeistä, sekä alkavaa viikkoa kaikille!
Huomenna on herkullinen päivä tulossa, kun saa uudet hiukset, jee =D !

 - Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti