2016-04-07

Tilauksesta pikkuvuokkosia pienissä kimpuissa

Asiakkaan toiveena oli tällä kertaa pienet kimput ja pienet kukat, siihen tarkoitukseen pikkuvuokkonen on mitä parhain. Hääkimppu on siro ja halkaisijaltaan n. 15 cm, sekä sen kaveriksi tuli heittokimppu minkä halkaisija on n. 10 cm. Kuulostaa varmasti tosi pieneltä, mutta sanotaan näin, joillekin se on se parhain koko. Eikä niiden kukkien tarvitse aina olla niin suuria ja näyttäviä, joskus näillä pienilläkin saa aikaan suuria tunteita ja tärkeintähän näillä oli ilostuttaa morsianta hänen tärkeänä päivänään. Lisäksi tilaukseen tuli miehelle viehe, sekä pienille lapsille pienet "tähtisäde" - kukat käsiin. Teeman toiveväreinä oli valkoinen ja turkoosi, sekä siihen ne vihreät lehdet. 
Tässä hiukan kuvaa näistä. .. 
Seuraavana aloitan sitten hortensia korukimpun tekoa, siitä tulee sitten kuvaa jossain vaiheessa. 
Kyseessä on kimppu johon tulee hortensiaa pohjalle ja sitten paljon erilaisia koruja päälle. Sekin toteutetaan asiakkaan toiveen mukaan. 

Nyt taas kerkiää tekemään tilauksia kesälle 2016 , jonossa on tilaa toukokuun paikkeilla. 
Ja ihan vinkkinä annan, eli jos haluat kukkia vuodelle 2017, niin suosittelen niitä tilauksia jo suunnittelemaan ja olemaan yhteydessä niiden osalta, aion hiukan vähentää tilausmäärää alkuvuodesta, joten alustavia tilauksia voi varata jo nyt ennakkoon, ja sitten päättää lopullinen tilausmäärä tai kukat sitten kun oma aika vapautuu. Kaikkia en ehdi sitten ottamaan, vähennän puolet tilausmäärästä alkuvuodesta, informoin siitä sitten erikseen vielä... 
Mutta toistaiseksi alkuvuoden listassa on tilaa. 

Uutta! Ruusutarha on myös instagramissa: 
Tosin vielä on harjoitteluvaihe käynnissä, tulkaahan tykkäämään.


Kuullaan taas!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti