2016-04-26

Ruusutarhaan syntyy vauvaRaskaudesta johtuen olen ollut hieman laiska päivittämään blogia, sekä facebookkia. Mutta sehän nyt on ihan luonnollinen syy. Alkuraskaudesta olin ihan tillintallin, melkeinpä unessa, ja se tosiaan vaikeutti valtavasti tilausten tekoja. Mutta nyt alkaa taas jaksamaan.

Äitiyslomaa en kukkien osalta pidä montaa kuukautta ja parhaimpani mukaan koitan päivitellä verkkokauppoja koko äloman ajan. Sen sijaan asiakkailta toivon ymmärrystä äitiysloman tiimoilta ja näin ollen toivon että tilaukset tehtäisiin hyvissä ajoin jo nyt syksyn kukkia koskien, sekä tammikuun kukkia. Ihan tammikuun alkuun kukkia ei saa, mutta kuka kerkiää sinne tilauksen tekemään, niin aloitan järjestyksessä. Eli jos sulla on häät 2.1.2017 niin sinne en valitettavasti tee kukkia, mutta esim. 14.1 häihin jo onnistuu. Ja aloitan tosiaan hiukan oman jaksamisen mukaan, mikä tarkoittaa tilauksen koosta riippuen n. 1-2 tilausta per kuukausi, sen mukaan lisään tilauksia, kun jaksaminen antaa myöden.

Vaikka olenkin muutaman kuukauden lapsen ehdoilla, niin minulle saa laittaa tilauskyselyitä, sekä tilauksia sähköpostiin tai facebookkiin, vastailen kyllä. Mutta puhelin pysyy kiinni koko ajan. Toivonkin että suurin osa tilauksista tulisi ajoissa, eli tuskin muutamaa viikkoa ennen h-hetkeä saa kukkia. Ihanteellista on aina se, että vaikka tarve olisikin vasta kesällä, niin tilaukset tehtäisiin ajoissa. Lähempänä sitten voidaan pohtia sitä sisältöä tarkemmin.

Mutta jos jotain kysyttävää niin laittakaahan postia. Oikein mukavaa viikkoa kaikille!  - Sanna