2014-11-07

TILAUS: ELLA

Ellan tilaus valmistui, Tilauksessa oli ihana yhden kukan kimppu, mikä mielestäni on sellainen mikä sopii erinomaisesti myös vaikka lahjakukaksi kotiin, eli ei pelkästään hääkimpuksi. Värit voi valita oman maun mukaan. Ellan toiveessa oli valkoinen. Näin ollen tein myös miehen vieheen samaan henkeen. Kumpaisessakin käytin hiukan pitsiä, vihreitä lehtiä, sekä helmiä. Miehen vieheen tein kyllä sillä ajatuksella, ettei se olisi kovin naisellinen. Sitä ei kuitenkaan sovi unohtaa näitä tehdessä...

Tämä kimppu on halkaisijaltaan n. 23-24 cm, ja sen hinta on n. 70 euroa, mikä sitten ei sisällä postimaksuja. Tämän kimpun terälehdet on lakattu, ja se näin ollen kestää myös kosketusta. Jos joku innostuu tilaamaan vaikka lahjaksi, tai joulukukaksi tämän kimpun, kannattaa hyvissä ajoin tilata se.

Kimppu kestää hyvin kosketusta, ja sitä pystyy pyyhkimään pölyhuiskalla, tai sitten hiukan kostealla liinalla - mutta ei liikaa. Näin ollen se tekee tästä hyvin pitkäkestoisen tuotteen sisustukseen.

Erinomainen lahjaidea, tai kenties omaan kattaukseen sopiva asetelma. Myös jouluvalojen sijoitus kukkaan on mahdollinen.
Oikein hyvää viikonloppua kaikille !!

- Sanna